​ATAR​, uw specialist voor zetelreiniging en tapijtreiniging in Geel

​ATAR​, uw specialist voor zetelreiniging en tapijtreiniging in Geel

Contacteer ons

Geef ons de juiste informatie om een juiste prijsopgave te bekomen voor:

TAPIJTEN: aantal losse tapijten met de juiste afmetingen opgeven.
ZETELS: materiaal en aantal (normale) zitplaatsen per zetel vermelden.
STOELEN: materiaal en aantal stuks en met of zonder armleuningen opgeven.

Tapijt kinderkamer reinigen
Tapijtreiniging en zetelreiniging in Geel

U wilt uw tapijt laten reinigen in Geel. Of uw zetel laten reinigen in Geel? Hoe uw vloerkleed of bankstel er ook uit ziet, bij ​ATAR​ reinigen we het volgens de regels van de kunst. Het eindresultaat is altijd hetzelfde: een los tapijt of een zetel die er weer als nieuw uitziet.

Onze specialiteit is zetels en Oosterse tapijten reinigen, hoe delicaat het materiaal ook is. Stoffen zetels reinigen, handgeknoopte Oosterse tapijten reinigen, vloerbedekking reinigen… Ongeacht uw vraag, wij hebben de juiste oplossing in huis.

Contacteer ons voor het reinigen van uw losse tapijten, zetels of stoelen in Geel!

Tapijt reinigen Geel

Vertoont uw dierbare Oosters tapijt vlekken of geuren die u er zelf niet meer uitkrijgt? Of is de geur van eten of van uw huisdier inmiddels tot diep in de vezels van uw tapijt gedrongen? Bij ATAR Geel kunt u terecht voor het grondig reinigen van al uw tapijten. Uw vloerkleed of Perzisch tapijt schoonmaken is onze specialiteit. ATAR is dé specialist in tapijtreiniging in Geel. Contacteer ons voor tapijtreiniging en wij komen gratis aan huis met optimaal result!

tapijt wassen
tapijt reinigen
tapijt ontgeuren
mat reinigen
tapijt schoonmaken
vloerkleed reinigen

Ontdek onze diensten

Zetel reinigen Geel

Een stoffen bankstel reinigen is niet altijd eenvoudig. Doorheen de tijd kan er heel wat vervuiling ontstaan in uw stoffen zetel. Dan spreken we niet alleen over vlekken, maar ook over geurtjes. Idem voor lederen zetels, die op hun tijd ook een stevige reinigingsbeurt verdienen.

Kortom, welke zetel u ook wilt laten reinigen, bij ATAR Geel voeren we de schoonmaak van uw zetel uit met oog voor detail:

  • Zetel reinigen
  • Stoffen zetel reinigen
  • Lederen zetel reinigen
  • Stoffen bank schoonmaken
  • Bank reinigen

U wilt uw zetel uiteraard niet te lang missen. Daarom bezorgen wij uw zetel terug aan huis en dit te Geel op twee dagen. Contacteer ons voor meer informatie!