Syndici

Wie een residentieel gebouw beheert is ook verantwoordelijk voor het onderhoud ervan. Bent u eigenaar van een groot appartementsblok, bezit u meerdere panden waarvoor u syndicus-diensten aanbiedt of bent u gewoon op zoek naar een voordelige manier om snel een groot aantal losse tapijten en gordijnen te reinigen? ATAR ontwikkelde een unieke droogkuisformule voor syndici en de bewoners van residenties, waarbij u op een voordelige manier alles opnieuw brandschoon kan maken.

Groepsaankoop tapijt-, gordijn-, zetel- en stoelreiniging

Als gebouwbewaarder moet je erop toezien dat de gemeenschappelijke delen proper zijn. Daarvoor doen jullie regelmatig een beroep op een droogkuis om de tapijten en gordijnen, maar ook zetels en stoelen in gemeenschappelijke delen proper te houden. Op die manier is het voor bewoners aangenaam thuiskomen én voor bezoekers een fijn moment vanaf binnenkomst. Het enige wat u hoeft te doen is contact opnemen met de professionals van ATAR, de bewoners op de hoogte brengen van onze komst en wij doen de rest. Ophaling én levering inbegrepen!

Unieke formule voor syndici

Met het oog op duurzaamheid ontwikkelde ATAR doorheen de jaren enkele hoogtechnologische machines op maat. Dankzij de Split-Streamformule garanderen we dat alle materialen compleet gedesinfecteerd, ontgeurd én versterkt worden met natuurlijke producten. Oneffenheden of vlekken die achteraf nog overblijven? Geen zorgen, onze experts hebben het gezien, omdat ze alles op voorhand grondig documenteren. ATAR is een specialist in speciale droogkuis en bewijst dat graag met de voordelige formule voor syndici en de bewoners van residentiële gebouwen.

Geoptimaliseerd droogproces voor een snel resultaat

Wie tapijten bij ATAR laat reinigen, mag er zeker van zijn dat alles binnen de vijf werkdagen schoon terug op zijn plek ligt. Daarvoor boeten we absoluut niet in aan kwaliteit. Alle vlekken worden verwijderd met natuurlijke producten, waarna de vloerkleden door een drukrol gaan die het overtollige water wegduwt. Op die manier zijn de tapijten na het wasproces al zo goed als droog wanneer ze uit de machine komen. Tot slot gaan ze gecontroleerd de droogkamer in, waar ze verticaal gedroogd worden op de juiste temperatuur. Op die manier garanderen wij het beste resultaat, voor elk tapijt, ongeacht de aard van de vezels.

Ook voor gordijnen, zetels en stoelen kan je bij ATAR terecht. Gordijnen worden met de grootste zorg behandeld tijdens het wassen én achteraf volledig gladgestreken.

Waarom kiezen voor ATAR?

Uw totaalpartner voor speciale droogkuis, tapijten, zetels, donsdekens, gordijnen, leder, suede…

Interessante voorwaarden
Volledig Belgische kwaliteit
Unieke werkwijze
Gemiddeld 600 tapijten per week
Gegarandeerd topresultaat
Ecologisch verantwoord
Hoge klanttevredenheid
Gratis ophaling en levering in de Benelux

Nood aan een diepgaande reiniging van tapijten, gordijnen, zetels of stoelen als syndicus?

Geef de professionals van ATAR zeker een seintje. Wij gaan met de grootste zorg aan de slag met alle materialen.