Kantoren en openbare gebouwen

We willen allemaal onze werknemers en klanten ontvangen in een propere werkomgeving. Of we nu een advocatenkantoor hebben, werken in de bank of in een bedrijvencentrum: veel kantoren zijn om die reden uitgerust met tapijten, gordijnen, zetels en interieurdecoratie. Maar ook openbare gebouwen krijgen het hard te verduren. De deur wordt net zoals de tapijten platgelopen, maar ook de gordijnen, zetels en stoelen verslijten door veelvuldig gebruik. Om de levensduur te verlengen en deze materialen proper te houden, is een partnership met textiel- en tapijtexpert ATAR ideaal voor u.

Propere kantoren voor een optimale werksfeer en klantbeleving

Tapijten zijn een bron van vlekken, vieze geurtjes en bacteriën. Wilt u als ondernemer de levensduur van de losse tapijten in jouw kantoorgebouw verlengen? Dan is een tapijtreiniging welgekomen. ATAR maakt al meer dan 30 jaar komaf met die problemen door te kiezen voor unieke machines en wasformules. Het enige wat u hoeft te doen is ons een seintje geven: onze experts halen vervolgens alle vuile (losse) tapijten, gordijnen, stoelen en zetels ter plaatse op.  

Tapijt reinigen in kantoren

Complete reiniging van losse tapijten, gordijnen, donsdekens, zetels en stoelen

Zodra uw meubilair aankomt in ons atelier, gaat ons team aan de slag. Op basis van de aard van het tapijt, de stoel, het gordijn of de zetel, kiezen we het beste wasprogramma uit. Gordijnen worden gewassen en gestreken. Leder wordt schoongemaakt, herschilderd en gevet, maar ook stoffen stoelen krijgen een grondige opknapbeurt. Zodra we klaar zijn, leveren we alle ingeleverde materialen netjes terug in jouw kantoor. Op die manier hoef je je geen zorgen te maken dat uw klanten of medewerkers in een onhygiënische omgeving terechtkomen. Integendeel, de productiviteit van uw medewerkers ligt in een schone omgeving des te hoog. 

Snelle en ecologische schoonmaak van tapijten met hoogtechnologische machines

Door gebruik te maken van de “Split-Streamtechnologie” kiest ATAR resoluut voor slimme, ecologische oplossingen. We gebruiken enkel natuurlijke producten waardoor we detergenten en toxische stoffen weren in ons wasproces. Dat maakt ons een van de meest milieuvriendelijke bedrijven in de reinigingsindustrie. Bovendien ontwikkelden wij dankzij onze jarenlange expertise een unieke formule voor diepgaande, speciale droogkuis, waarop nieuwkuis en wasserijen zich al meerdere jaren beroepen.

Snelle en ecologische schoonmaak van tapijten met hoogtechnologische machines

Vuil kan jarenlang ongezien het tapijt binnendringen. Wil je de tapijten die zo platgelopen worden eens goed verwennen? Dan is een diepgaande schoonmaak nodig.  

  1. Alle vuil wordt verwijderd uit het tapijt vooraleer het gewassen wordt op onze machines 
  2. We meten en fotograferen het tapijt grondig zodat we weten waar we aan toe zijn 
  3. De tapijten krijgen een grondige wasbeurt op onze op maat ontwikkelde machine. Zelfs de haren worden weer in de plooi gekamd. 
  4. Een ecologische desinfectie zorgt ervoor dat uw tapijten weer jarenlang mee kunnen.
  5. Om geurtjes, verkleuring en vervorming te voorkomen, worden de tapijten tot slot grondig uitgedrukt, gecontroleerd, verticaal gedroogd in een droogkamer. 

Waarom kiezen voor ATAR?

Uw totaalpartner voor speciale droogkuis, tapijten, zetels, donsdekens, gordijnen, leder, suede…

Interessante voorwaarden
Volledig Belgische kwaliteit
Unieke werkwijze
Gemiddeld 600 tapijten per week
Gegarandeerd topresultaat
Ecologisch verantwoord
Hoge klanttevredenheid
Gratis ophaling en levering in de Benelux
Tapijtreiniging in kantoorgebouwen

Op zoek naar een langdurige, kwalitatieve samenwerking?

ATAR werkt graag samen om uw klanten een diepgaande en perfecte reiniging van tapijten, gordijnen, zetels en leder te beloven. Meer weten?