Uw gordijnen reinigen: een klus voor ATAR!

Gordijnen zijn een vaak een serieuze investering in een interieur. Ze zorgen voor privacy én sfeer in uw woning. Ze zijn meestal op maat gemaakt en bestaan vaak uit delicate stoffen. Een gordijn zomaar in de wasmachine steken wordt daarom sterk afgeraden. Vaak komen ze beschadigd en verkreukt uit de machine. Uw kostbare gordijnensets verdienen een grondige en veilige reiniging. Bij ATAR bent u daarvoor aan het juiste adres in België!

Specialist in professionele gordijnreiniging

We adviseren om uw gordijnen om de 2 à 3 jaar te reinigen. Ze vangen immers veel stof, vet en vuil op. Om u zo lang mogelijk te kunnen laten genieten van uw investering, hebben wij een uniek en hoogtechnologisch reinigingsproces ontwikkeld waarbij we elk gordijn vrijmaken van hardnekkige vlekken, stof en vuil.

De unieke en hoogtechnologische machines richten zich op de meest hardnekkige vlekken, zetten de vezels van tapijten opnieuw in de plooi en laten gordijnen er weer als nieuw uitzien. Op die bent u zeker van een langere levensduur van elk gordijn, beloofd.

Waarom mijn gordijnen
laten reinigen door ATAR?

30 jaar ervaring
Volledig Belgische kwaliteit
Unieke werkwijze
Gratis ophaling en levering in de Benelux
Snelle service: in drie tot zeven dagen terug geleverd
Gegarandeerd topresultaat
Ecologisch verantwoord
Hoge klanttevredenheid

Ontdek onze diensten

Een extra service dankzij onze unieke formule voor zetel- en lederreiniging

Ook lederen stoelen en zetels krijgen het hard te verduren. Vlekken door een onzorgvuldigheid loeren altijd om de hoek en leder verslijt. Of u er nu voorzichtig mee bent of niet. Met natuurlijke producten en een aanpak op maat, kan u het leder op de juiste manier reinigen. We geven het leder een vetbehandeling zodat het opnieuw soepel wordt en zijn glans terugkrijgt.

Wanneer de kleur is aangetast gaan we het leder herkleuren in zijn originele kleur.

Milieuvriendelijke reiniging voor uw gordijnen

Door gebruik te maken van de Split-Streamtechnologie kiest ATAR resoluut voor slimme, ecologische oplossingen. We gebruiken enkel natuurlijke producten waardoor we detergenten en toxische stoffen weren in ons wasproces. Dat maakt ons een van de meest milieuvriendelijke bedrijven in de reinigingsindustrie. Bovendien ontwikkelden wij dankzij onze jarenlange expertise een unieke formule voor diepgaande, speciale droogkuis, waarop nieuwkuis en wasserijen zich al meerdere jaren beroepen.

Op zoek naar een professionele partij voor uw gordijnreiniging?

ATAR garandeert een diepgaande en perfecte reiniging van elk gordijn. Wij staan voor vlekkeloze service, stiptheid en professionaliteit. Ons ervaren en vriendelijk team helpt u met plezier verder.