Schoonmaakbedrijven

Veel bedrijven, hotels, lobby’s, kantoren, winkels en openbare gebouwen hebben tapijten in de ruimte. Wanneer het hevig regent of er een brand uitbreekt in het gebouw, wordt vaak een schoonmaakbedrijf ingeschakeld om het gebouw te herstellen na water- of brandschade. Maar wat met de vervuilde tapijten? Roet en water laten veel vlekken na. Het is dus een klus die gespecialiseerde toestellen en materialen vereist. Dankzij ATAR reke je op een verregaande partnership met een expert in textiel- en tapijtreiniging.

Tapijtreiniging: een unieke service voor jouw schoonmaakbedrijf

Stuiten jouw medewerkers op een vuil tapijt tijdens hun wekelijkse of periodieke schoonmaak bij de klant? Als ze zelf aan de slag gaan met het wegwerken van vlekken kunnen ze het tapijt ongewild beschadigen. Elke tapijtsoort vereist namelijk een specifieke methodiek voor een geslaagde reiniging. Doordat de experts van ATAR ervaring hebben met uiteenlopende tapijtsoorten en zich specialiseren in speciale droogkuis van gordijnen en zetels, helpen ze je graag uit de nood.

Professionele tapijtreiniging

Snelle en efficiënte tapijtreiniging voor bedrijven

ATAR gaat ver voor jou en je klanten. We halen alle losse tapijten, gordijnen, stoelen en zetels ter plaatse op, waarna we het textiel opnieuw in leven blazen. Roet en waterschade worden volledig weggewerkt dankzij onze unieke formule. Met de Split-Streamtechnologie garanderen we bovendien dat er geen detergenten en toxische stoffen het textiel binnendringen. Wij maken uitsluitend gebruik van natuurlijke producten, waar schoonmaakbedrijven in jouw buurt zich al een lange tijd op beroepen.

Grondige tapijtreiniging voor hotels, lobby’s, kantoren en openbare gebouwen

Om beschadigde en vuile tapijten opnieuw schoon te maken, is een diepgaande tapijtreiniging noodzakelijk. Na ophaling verwijderen we het vuil uit het tapijt. Voordat ze gewassen worden, ondergaat elk tapijt een fotosessie. We weten zo perfect waar we aan toe zijn. Een grondige wasbeurt op onze machines en een ecologische desinfectie later, kunnen uw tapijten opnieuw enkele jaren mee. De tapijten worden tot slot volledig uitgedrukt, gecontroleerd en verticaal gedroogd in een speciale droogkamer, waardoor geurtjes, verkleuring en vervorming vermeden worden.

Waarom kiezen voor ATAR?

Uw totaalpartner voor speciale droogkuis, tapijten, zetels, donsdekens, gordijnen, leder, suede…

Interessante voorwaarden
Volledig Belgische kwaliteit
Unieke werkwijze
Gemiddeld 600 tapijten per week
Gegarandeerd topresultaat
Ecologisch verantwoord
Hoge klanttevredenheid
Gratis ophaling en levering in de Benelux

Op zoek naar een langdurige, kwalitatieve samenwerking?

ATAR gunt jouw klanten uit de Benelux een diepgaande en gespecialiseerde reiniging van tapijten, gordijnen, zetels en leder. Meer weten over een partnership?