Outlets, tweedehandswinkels en antiekzaken

Als antiquiair of outletwinkel is het vaak essentieel de meubels te laten reinigen voor ze in verkoop worden gezet. Daardoor levert u de klanten van uw winkel een proper meubel of tapijt. Tweedehands meubels en antieke tapijten reinigen is echter een delicate job. Een firma inschakelen die daarin gespecialiseerd is, is daarom geen slecht idee. ATAR is al meer als 30 jaar gespecialiseerd in het reinigen van tapijten, gordijnen, zetels en lederen meubels. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner? Contacteer ons dan gerust.

Specialist in tapijt-, en gordijnreiniging voor antiekzaken en tweedehandswinkels

Zelf aan de slag gaan met het reinigen van tapijten, gordijnen en zetels? Dat kan snel mislopen. Als de meubels in verkoop moeten gaan, is het belangrijk om professioneel aan de slag te gaan bij een reiniging om zo beschadiging te vermijden. De specialisten van ATAR helpen u hier graag bij. Wij komen het materiaal ophalen en brengen het gereinigd terug bij uw zaak. Met onze unieke en hoogtechnologische machines zorgen we ervoor dat dat elke tapijt, zetel, stoel en gordijn vlekkeloos en geurloos verkocht kunnen worden in elke antiekzaak en outlet.

Tapijt reinigen

Milieuvriendelijke reiniging voor antiekzaken en tweedehandswinkels

Door gebruik te maken van de Split-Streamtechnologie kiest ATAR resoluut voor slimme, ecologische oplossingen. We gebruiken enkel natuurlijke producten waardoor we detergenten en toxische stoffen weren in ons wasproces. Dat maakt ons een van de meest milieuvriendelijke bedrijven in de reinigingsindustrie. Bovendien ontwikkelden wij dankzij onze jarenlange expertise een unieke formule voor diepgaande, speciale droogkuis, waarop nieuwkuis en wasserijen zich al meerdere jaren beroepen. 

Unieke formule voor antiekzaken en outlets

Wij komen dan op afspraak langs om alle gereinigde materialen al het materiaal op te halen en enkele dagen later opnieuw aan jullie te bezorgen. Snelheid én stiptheid gegarandeerd, zodat uw meubels snel en proper in verkoop kan zetten.

Waarom kiezen voor ATAR?

Uw totaalpartner voor speciale droogkuis, tapijten, zetels, donsdekens, gordijnen, leder, suede…

Interessante voorwaarden
Volledig Belgische kwaliteit
Unieke werkwijze
Gemiddeld 600 tapijten per week
Gegarandeerd topresultaat
Ecologisch verantwoord
Hoge klanttevredenheid
Gratis ophaling en levering in de Benelux
Tapijtreiniging in kantoorgebouwen

Op zoek naar een langdurige, kwalitatieve samenwerking?

ATAR werkt graag samen om uw klanten een diepgaande en perfecte reiniging van tapijten, gordijnen, zetels en leder te garanderen. Meer weten?