Depots

Iedereen kent het fenomeen: u stapt een winkel binnen, neemt wat u nodig hebt en gaat afrekenen aan de kassa. En net naast de kassa staat uw favoriete chocolaatje te blinken. U neemt het uit het rek en rekent dat maar mee af. Als eigenaar van een mooie zaak haalt u dezelfde trucjes boven. Bent u op zoek naar andere manieren om meer klanten naar uw winkel of atelier te lokken en gewoon meer te verkopen zonder veel moeite te moeten doen? Dan kan u uw  zaak ter beschikking stellen als depot van ATAR!

Groter dienstenaanbod zonder moeite

Beschikt u over een tankstation, naaiwinkel, strijkatelier, kruidenierszaak of andere winkel? Dan is een samenwerking met de specialisten van ATAR op het lijf van uw winkel geschreven. Het enige wat u hoeft te doen is uw klanten informeren over hoe hun vuile tapijten, gordijnen en leder opgeknapt worden en wij doen de rest!

Klanten zelf aan de slag met vuile tapijten, gordijnen, zetels of stoelen?

Vuil en vlekken loeren om elk hoekje. Wie zelf zijn geliefde tapijt, gordijn, zetel of leder gaat schoonmaken, is immers nooit gegarandeerd van een vlekkeloos eindproduct. Schimmel, geurtjes, verkleuring zijn slechts enkele zaken die kunnen optreden als u zelf aan de slag gaat. Door dat werk uit handen te geven en te kiezen voor een externe partij, bent u zeker van een perfect eindresultaat. U kan uw klanten dus makkelijk de voordelen laten inzien van een reiniging via ATAR!

Grondige schoonmaakbeurt dankzij geautomatiseerde machines

Doordat ATAR de modernste machines in huis heeft, zorgen we ervoor dat alle binnengebrachte kledij, tapijten, gordijnen, zetels en stoelen in een perfecte staat bij jouw klanten terug komen. Daarvoor doen we een beroep op enkele geautomatiseerde machines die enkel grondig komaf maken met vuil en vlekken.

Ecologische reinigingsformule voor tapijten, gordijnen en leder

Conventionele schoonmaakmiddelen zijn meestal niet milieuvriendelijk. Wie gebruik maakt van dergelijke producten, weet bijna zeker dat er toxische stoffen of detergenten na het wassen achterblijven op geliefde tapijten, gordijnen en uw favoriet lederen bankstel. ATAR ontwikkelde een op maat gemaakt, ecologisch wasprogramma op basis van de “Split-Streamtechnologie”. We hebben een hart voor het milieu, wat duidelijk zichtbaar is aan onze unieke formule.

Waarom kiezen voor ATAR?

Uw totaalpartner voor speciale droogkuis, tapijten, zetels, donsdekens, gordijnen, leder, suede…

Interessante voorwaarden
Volledig Belgische kwaliteit
Unieke werkwijze
Gemiddeld 600 tapijten per week
Gegarandeerd topresultaat
Ecologisch verantwoord
Hoge klanttevredenheid
Gratis ophaling en levering in de Benelux

Wilt u uw klanten graag een extra service bieden?

Wij werken met plezier een voorstel op maat uit om uw klanten nóg beter van dienst te zijn.