​ATAR​: uw adres voor zetelreiniging en tapijtreiniging in Oostende

​ATAR​: uw adres voor zetelreiniging en tapijtreiniging in Oostende

Contacteer ons

Geef ons de juiste informatie om een juiste prijsopgave te bekomen voor:

TAPIJTEN: aantal losse tapijten met de juiste afmetingen opgeven.
ZETELS: materiaal en aantal (normale) zitplaatsen per zetel vermelden.
STOELEN: materiaal en aantal stuks en met of zonder armleuningen opgeven.

Tapijt kinderkamer reinigen
Tapijtreiniging en zetelreiniging in Oostende

Zoekt u iemand die uw tapijt of vloerkleed kan reinigen in de regio Oostende? Kies dan voor Atar. Dankzij onze jarenlange ervaring, weten we bij ATAR perfect hoe we uw tapijt optimaal kunnen reinigen.

Een gevoelig Perzisch tapijt of een mooie zetel? Dat maakt voor ons geen verschil. Het eindresultaat is altijd hetzelfde: een perfect gereinigd los tapijt of zetel, door ons jarenlange ervaring en vakmanschap!

Contacteer ons voor het reinigen van uw tapijten, zetels of stoelen in Oostende!

Tapijtreiniging in Oostende

Bij ATAR in Oostende reinigen we niet zomaar tapijten. We leveren een full service in tapijtreiniging, waardoor zowel professionals, ondernemingen als particulieren voluit op ons kunnen vertrouwen voor alle soorten tapijtreiniging in Oostende. Geurtjes wegwerken, vlekken verwijderen… We doen het allemaal. Contacteer ons voor:

Machinaal tapijt wassen
Wollen tapijt reinigen
Perzisch tapijt reinigen
Zijde tapijt schoonmaken
Tapijt ontgeuren
Oosters tapijt reinigen

Ontdek onze diensten

Zetelreiniging in Oostende

Niet alleen het schoonmaken van uw tapijt, vast tapijt of vloerkleed is bij ons in goede handen. Ook zetels reinigen in Oostende is een van onze specialiteiten. Onze mensen beschikken over de ervaring, de knowhow én de juiste producten om uw zetel vlekvrij te maken. Ook geurtjes zijn dus voorgoed verleden tijd als u vertrouwt op onze expertise.

Wist u dat u uw zetel helemaal niet lang hoeft te missen als u vertrouwt op ATAR voor zetelreiniging in Oostende? Onze experts verzorgen immers een snelle en comfortabel service in zetelreiniging aan huis.