Uw tapijt schoonmaken of zetel reinigen in Brussel? Klop aan bij ATAR dé expert in zetelreiniging en tapijtreiniging Brussel.

Uw tapijt schoonmaken of zetel reinigen in Brussel? Klop aan bij ATAR dé expert in zetelreiniging en tapijtreiniging Brussel.

Contacteer ons

Geef ons de juiste informatie om een juiste prijsopgave te bekomen voor:

TAPIJTEN: aantal losse tapijten met de juiste afmetingen opgeven.
ZETELS: materiaal en aantal (normale) zitplaatsen per zetel vermelden.
STOELEN: materiaal en aantal stuks en met of zonder armleuningen opgeven.

Tapijt laten reinigen
Tapijtreiniging en zetelreiniging in Brussel

Uw zetel of tapijt wordt veel gebruikt. Dus kan het na verloop van tijd ook de nodige gebruikssporen vertonen. Vlekken, onzuiverheden, onaangename geurtjes… Ze kruipen diep in de vezels van uw los tapijt of zetel en zijn bijzonder moeilijk te verwijderen.

Om die vlekken te lijf te gaan, doet men best beroep op de juiste technieken en producten. Anders verergert u de schade alleen maar. Tijd voor een professional, dus!

Contacteer uw specialist in zetelreiniging en tapijtreiniging in Brussel vandaag nog!

Tapijtreiniging Brussel

Wilt u een zetel laten reinigen in Brussels gewest of een tapijt laten reinigen in Brussel? Met één telefoontje naar  ATAR TAPIJT- & ZETELREINIGING BRUSSEL bent u geholpen. Zonder gedoe én zonder oeverloze wachttijden. Want uw tapijt of zetel reinigen reinigen, dat doen we gewoon met GRATIS levering bij u thuis. Wanneer wij weer vertrokken zijn, geniet u volop van uw vlek- en geurvrije zetel of tapijt in Brussel.

Tapijtreiniging in Brussel is dé specialiteit van ATAR. Maar waarvoor kunt u nu bij ons terecht?

tapijt wassen
tapijt reinigen
tapijt ontgeuren
mat reinigen
tapijt schoonmaken
vloerkleed reinigen

Ontdek onze diensten

Atar Tapijtreiniging

Zetel reinigen Brussel

Uw favoriete bankstel is het centrum van alle leven in huis. En ja, er wordt soms al eens op gegeten en gedronken. Ook schoenen in de zetel: dat gebeurt net zoals overal. Jammer genoeg laat al dat intensieve gebruik zijn sporen na. Gemorste drankjes, etenswaren die op het zitvlak vallen, zandresten die u niet verwijderd krijgt… Hardnekkige vlekken op uw zetel kunnen uw zitplezier vergallen.

Bij ATAR Brussel zijn we erin gespecialiseerd om zelfs de meest koppige vlekken te verwijderen. Onze service in zetelreiniging met levering aan huis in Brussel en omstreken is betrouwbaar, snel, grondig én betaalbaar.

Zetelreiniging in regio Brussel of tapijtreiniging in regio Brussel? Neem meteen contact op met ATAR!