Droogkuis en wasserij

Als droogkuis of wasserij wilt u elke klant een piekfijne reiniging garanderen van alles wat ze bij u binnen brengen. Goed nieuws: ATAR specialiseert zich al meer dan 30 jaar in het reinigen van delicate stoffen waarbij heel nauwkeurig tewerk gegaan moet worden, zoals tapijten, gordijnen en zetels. Daarnaast is ATAR ook hét adres voor speciale droogkuis, zoals het reinigen van bruidskledij, avondkledij, delicate en dure stoffen zoals bont en suède.

Bent u op zoek naar een partner die deze specialisatie voor u uit handen neemt zodat u uw klanten enkel het allerbeste kan beloven? Word partner van ATAR en reken op unieke formules, diepgaande reiniging én piekfijne dienstverlening.

Specialist in speciale droogkuis, tapijt-, en gordijnreiniging voor droogkuis en wasserijen

Als tapijten of gordijnen te traag drogen, kunnen schimmels, geurtjes en verkleuring optreden. Als u niet over de juiste machines beschikt, kan er dus veel foutlopen. Maar niet getreurd, de specialisten van ATAR weten er weg mee! Met een unieke formule op maat gaat het gespecialiseerde team aan de slag met alle speciale droogkuis, tapijten en gordijnen. De unieke en hoogtechnologische machines richten zich op de meest hardnekkige vlekken, zetten de vezels van tapijten opnieuw in de plooi en laten gordijnen er weer als nieuw uitzien. Op die manier zijn uw klanten zeker van een langere levensduur van elk tapijt of gordijn dat ze bij u binnenbrengen, beloofd.

Een extra service dankzij onze unieke formule voor zetel- en lederreiniging

Ook lederen kleding en zetels krijgen het hard te verduren. Vlekken door een onzorgvuldigheid loeren altijd om de hoek en leder verslijt. Of u er nu voorzichtig mee bent of niet. Met natuurlijke producten en een aanpak op maat, kan u het leder op de juiste manier reinigen. We geven het leder een vetbehandeling zodat het opnieuw soepel wordt en zijn glans terugkrijgt. Via deze kwalitatieve reinigingsmethodes bied u uw  klanten enkel de allerbeste kwaliteit.

Milieuvriendelijke reiniging voor shops

Door gebruik te maken van de “Split-Streamtechnologie” kiest ATAR resoluut voor slimme, ecologische oplossingen. We gebruiken enkel natuurlijke producten waardoor we detergenten en toxische stoffen weren in ons wasproces. Dat maakt ons een van de meest milieuvriendelijke bedrijven in de reinigingsindustrie. Bovendien ontwikkelden wij dankzij onze jarenlange expertise een unieke formule voor diepgaande, speciale droogkuis, waarop nieuwkuis en wasserijen zich al meerdere jaren beroepen.

Unieke formule voor droogkuis en wasserijen

Het enige wat u hoeft te doen is alle tapijten, gordijnen, speciale droogkuis zoals bruidskledij, zetels en leder op één plaats in uw shop verzamelen. Wij komen dan wekelijks over de vloer om alle gereinigde materialen terug te bezorgen en de vuile mee te nemen. Snelheid én stiptheid gegarandeerd, zodat u uw klanten met alle andere droogkuis zo goed mogelijk verder kan helpen.

Waarom kiezen voor ATAR?

Uw totaalpartner voor speciale droogkuis, tapijten, zetels, donsdekens, gordijnen, leder, suede…

Interessante voorwaarden
Volledig Belgische kwaliteit
Unieke werkwijze
Speciale droogkuis van delicate stoffen
Gegarandeerd topresultaat
Ecologisch verantwoord
Hoge klanttevredenheid
Gratis ophaling en levering in de Benelux

Op zoek naar een langdurige, kwalitatieve samenwerking?

ATAR werkt graag samen om uw klanten een diepgaande en perfecte reiniging van tapijten, donsdekens, gordijnen, zetels, suède en leder te beloven. Meer weten?