Uw zetel of stoel reinigen: een klus voor ATAR!

Contacteer ons

Reiniging Stoffen Zetels & Stoelen

Na intensief gebruik kunnen uw zetels of stoelen vlekken vertonen of een vieze geur verspreiden. ATAR reinigt iedere zetel en stoel, ongeacht het materiaal

Onze moderne machines lossen elk probleem voor u op. Bovendien komen we langs in heel België. Snel, gemakkelijk én betaalbaar!

Schoonmaak stoffen zetels & stoelen

Bij de schoonmaak van zetels en stoelen gaan onze vakkundig opgeleide medewerkers grondig te werk. Eerst worden ze gewassen, vervolgens afgespoeld en geïmpregneerd om de vezels van de bekleding te versterken. Met dieptereiniging komen ze tot het beste resultaat. Ook desinfecteren en ontgeuren behoort tot deze service. Tenslotte worden uw zetels en stoelen gedroogd in een professionele droogkamer om kringen en verkleuringen te voorkomen

Na twee werkdagen hebt u uw stoel weer in uw bezit. Gratis opgehaald én geleverd. (Er dient slechts iemand aanwezig te zijn die de chauffeur even kan helpen met inladen!)

Extra beschermlaag tegen vlekken?

Wilt u een extra bescherming laten aanbrengen op uw favoriete zetel of stoel door ons? Kies dan voor de optie Vuilafstotende Beschermlaag met nano-technologie die uw zetels en stoelen langer proper houdt.

Let wel, deze behandeling dient u wel vooraf bij te bestellen.

Reiniging Lederen Zetels & Stoelen

Leren bankstellen zijn doorgaans een dure aangelegenheid. In de loop der jaren wordt het leer steeds valer en ontstaan er steeds meer lelijke plekken in het leer. Waarschijnlijk begint ook de kleur van het leer minder mooi te worden. U wilt dan niet direct een nieuw bankstel aanschaffen. Daarom laat u uw leren meubels reinigen door ATAR Meubelreiniging.

Schoonmaak lederen zetels & stoelen

Leren meubels, zoals stoelen of bankstellen laten reinigen is een klus waarvoor u ATAR inschakelt. Wij hebben namelijk meer dan 25 jaar ervaring in het professioneel reinigen& verven van leren zitmeubels. Wij  werken enkel met opgeleide medewerkers die u verzekeren van een kwalitatieve reiniging van uw favoriete meubel.


Na vijf werkdagen hebt u uw stoel weer in uw bezit. Gratis opgehaald én geleverd. (Er dient slechts iemand aanwezig te zijn die de chauffeur even kan helpen met inladen!)

  • Milieuvriendelijk
  • Professionele meubelreiniging
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Deskundig, eerlijk advies
  • Uitstekende referenties
  • Ophaal -/ retourservice

Wenst u een nieuwe kleurlaag door ons aan te laten brengen op uw favoriete zetel of stoel? Kies voor de optie Verven van Leder.

Extra Verven van Leder?

Wilt u een nieuwe kleurlaag laten aanbrengen op uw favoriete zetel of stoel door ons? Kies dan voor de optie Verven van Leder.