ATAR, de meest complete in tapijtreiniging en zetelreiniging in Overijse

ATAR, de meest complete in tapijtreiniging en zetelreiniging in Overijse

Contacteer ons

Geef ons de juiste informatie om een juiste prijsopgave te bekomen voor:

TAPIJTEN: aantal losse tapijten met de juiste afmetingen opgeven.
ZETELS: materiaal en aantal (normale) zitplaatsen per zetel vermelden.
STOELEN: materiaal en aantal stuks en met of zonder armleuningen opgeven.

Tapijtreiniging en zetelreiniging Overijse

Wilt u uw Machinaal of Oosters tapijt laten reinigen in de regio Overijse? Of is uw favoriete sofa dringend toe aan een poetsbeurt, maar hebt u zelf de materialen niet in huis om die klus op een degelijke manier te klaren? Bel dan snel naar ATAR Overijse.

Als u uw zetel of tapijt wilt laten reinigen, legt u die opdracht best in handen van een ervaren bedrijf. Zo minimaliseert u het risico op schade én maximaliseert u de kansen op succes. U wilt immers opnieuw voluit kunnen genieten van uw tapijt of zetel, zonder kopzorgen!

Graag een offerte voor het reinigen van uw losse tapijten, zetels of stoelen in Overijse? Contacteer ons nu!

Tapijtreiniging Overijse

Om uw tapijt te reinigen zijn drie dingen nodig: professionele machines juiste technieken om alle onzuiverheden te verwijderen én de know-how om alles correct uit te voeren. Bij ATAR Overijse beschikken we over een jarenlange ervaring in tapijtreiniging in Overijse en omgeving. Dankzij onze tapijtreiniging aan huis was uw tapijt laten reinigen bovendien nog nooit zo makkelijk. We komen bij u langs met alle nodige apparatuur en voeren uw tapijtreiniging snel, efficiënt en met zichtbaar resultaat voor u uit. Contacteer ons meteen voor alle mogelijke opdrachten in tapijtreiniging:

Tapijt wassen
Waterschaden
Tapijt ontgeuren
Tapijt desinfecteren
Brandschaden
Drogen van tapijten

Ontdek onze diensten

Zetelreiniging Overijse

U houdt van uw huidige bankstel, maar ergert zich wel aan de zichtbare vlekken en onaangename geur? Niet ongewoon, want door intensief gebruik kan uw zetel er onaangenaam uitzien. Toch zou het jammer zijn om uw favoriete sofa zomaar te vervangen. Al helemaal als u weet dat uw oude zetel perfect gereinigd kan worden door professionals, zodat hij er weer zo goed als nieuw uitziet.

Ook voor zetelreiniging in Overijse kunt u terecht bij ATAR. Van vintage stoffen zetels tot moderne lederen bankstellen: wij reinigen ze allemaal.

Daarom kiest u voor ATAR

Contacteer ATAR vandaag nog voor tapijtreiniging en zetelreiniging in de regio Overijse. We bieden u immers enkele stevige troeven:

  • Vlotte service
  • Betaalbare zetelreiniging en tapijtreiniging
  • Jarenlange ervaring
  • Aangepaste producten en technieken
  • Zetelreiniging aan huis
  • Tapijtreiniging aan huis
  • Gratis offerte