Zetel reinigen en tapijt reinigen Leuven? ATAR is uw adres!

Zetel reinigen en tapijt reinigen Leuven? ATAR is uw adres!

Contacteer ons

Geef ons de juiste informatie om een juiste prijsopgave te bekomen voor:

TAPIJTEN: aantal losse tapijten met de juiste afmetingen opgeven.
ZETELS: materiaal en aantal (normale) zitplaatsen per zetel vermelden.
STOELEN: materiaal en aantal stuks en met of zonder armleuningen opgeven.

Tapijt kinderkamer reinigen
Tapijtreiniging en zetelreiniging in Leuven

Een tapijt reinigen is niet iets wat u zomaar even doet. Het vereist specifieke producten voor tapijtreiniging, aangepaste machines die het textiel van uw tapijt geen schade berokkenen én een kennersoog voor het bepalen van de juiste aanpak. Bij ATAR zit u goed voor een volledig veilige, grondige én snelle service van tapijtreiniging in Leuven en omstreken.

Maar dat is niet alles, want onze professionals zorgen ook voor de schoonmaak van uw bankstel, sofa of zetel. Een lederen zetel reinigen of een stoffen bankstel kuisen? Alles is mogelijk dankzij onze zorgvuldige, professionele aanpak.

Wilt u een offerte aanvragen voor het reinigen van uw losse tapijten of zetels? Contacteer ATAR in Leuven!

Tapijt reinigen Leuven

U kent het vast: uw kinderen of kleinkinderen lopen vol enthousiasme door het huis en morsen per ongeluk hun drankje op uw Oosters tapijt. Of u merkt plots dat er vuile voetafdrukken op uw tapijt of vloerbekleding staan. Jammer, want een tapijt reinigen is geen eenvoudige klus.

Denkt u dat tapijtreiniging duur is? Gelukkig bestaat er ATAR in Leuven. Onze experts zorgen voor een grondige tapijtreiniging met levering bij u thuis, zodat u uw favoriete tapijt bijna geen moment hoeft te missen. We verwijderen vlekken en onzuiverheden volgens de regels van de kunst, met professionele poetsproducten en -technieken.

Het resultaat: een tapijt dat er weer als nieuw uitziet. Ontdek alles over onze service in tapijtreiniging aan huis in de regio Leuven: contacteer ons nu!

tapijt wassen
tapijt reinigen
tapijt ontgeuren
mat reinigen
tapijt schoonmaken
vloerkleed reinigen

Ontdek onze diensten

Zetel reinigen Leuven

Ook voor zetelreiniging in Leuven en omstreken zit u goed bij ATAR Leuven. Verspreidt uw favoriete vintage bankstel een onaangename geur? Of zijn er vlekken zichtbaar op het zitvlak van uw modern stoffen of lederen salon? Rij er niet meteen mee naar de kringloop en vermijd dure investeringen in een nieuwe zetel. Eén doortocht van ATAR en het probleem is opgelost.

ATAR Zetelreiniging Leuven komt altijd aan huis. We bezorgen uw zetels achter twee dagen netjes gereinigd terug.

Deze omhaalservice is geheel gratis in de ganse regio Leuven.

Meer weten? Contacteer ons nu voor meer informatie!