ATAR, uw partner in zetelreiniging en tapijtreiniging in Brugge

ATAR, uw partner in zetelreiniging en tapijtreiniging in Brugge

Contacteer ons

Geef ons de juiste informatie om een juiste prijsopgave te bekomen voor:

TAPIJTEN: aantal losse tapijten met de juiste afmetingen opgeven.
ZETELS: materiaal en aantal (normale) zitplaatsen per zetel vermelden.
STOELEN: materiaal en aantal stuks en met of zonder armleuningen opgeven.

Tapijt kinderkamer reinigen
Tapijtreiniging en zetelreiniging in Brugge

Bent u de trotse bezitter van een prachtig tapijt? Dan weet u dat het belangrijk is om uw Oosters tapijt regelmatig te laten reinigen. Niet alleen wanneer u geconfronteerd wordt met vlekken op uw tapijt. Maar ook om indringende geurtjes en ernstige vlekken te voorkomen.

Wilt u een offerte aanvragen voor het reinigen van uw losse tapijten, of van zetels of stoelen in Brugge of omgeving? Contacteer ons nu!

Tapijtreiniging Brugge

Bij ATAR in Brugge zijn we gespecialiseerd in zetelreiniging en tapijtreiniging. Onze specialisten reinigen uw tapijt met oog voor detail én respect voor het materiaal. U loopt geen risico op schade, zelfs de meest delicate tapijten worden met onze ultra moderne machines perfect gereinigd. Tapijtreiniging door ATAR is de snelste weg naar een vlekvrij, loepzuiver tapijt.

Uw tapijt of vloerkleed reinigen, gebeurt altijd snel en grondig. We bieden u een sluitende service in tapijtreiniging aan huis in Brugge. De ophaling en levering zijn gratis en dit geld voor gans West-Vlaanderen.

Contacteer ons voor meer informatie!

Tapijt wassen
Tapijt reinigen
Tapijt ontgeuren
Mat reinigen
Tapijt schoonmaken
Vloerkleed reinigen

Ontdek onze diensten

Zetelreiniging Brugge

Niet alleen tapijtreiniging is onze specialiteit. Ook voor het reinigen van zetels en bankstellen in Brugge kunt u bij ons terecht. Onze mensen zijn uitgerust met de nieuwste technieken én 100% veilige reinigingsproducten om zo uw zetel tot in de kleinste details schoon te maken.

Zetelreiniging is een vak apart. Leg het reinigen te van uw zetel dan ook in handen van een betrouwbare professional. Onze ervaring én ons tevreden klantenbestand is het beste bewijs van onze onklopbare service in zetelreiniging. U hoeft uw zetel bovendien niet te missen, want onze mensen komen bij u langs om uw zetels op te halen en terug te brengen. Dat is pas een topservice in zetelreiniging aan huis!