Reiniging van machinaal
vervaardigde tapijten

Tegenover handgeknoopte tapijten, bestaan er ook heel veel machinaal vervaardigde of machinaal gewoven tapijten. Deze tapijten zijn geweven met een mechanisch, geautomatiseerd weefgetouw en worden veel sneller geproduceerd dan een handgeknoopt tapijt. Machinale tapijten zijn herkenbaar aan de franjes, de perfecte, rechte kanten, de effenheid, de vorm en de gelijkheid van de knopen aan de achterkant. Veel machinale tapijten kunnen een latex rug bevatten, alsook synthetische materialen, waardoor een aangepast wasprogramma aangewezen is.

Reiniging van machinaal
vervaardigde tapijten

Tegenover handgeknoopte tapijten, bestaan er ook heel veel machinaal vervaardigde of machinaal gewoven tapijten. Deze tapijten zijn geweven met een mechanisch, geautomatiseerd weefgetouw en worden veel sneller geproduceerd dan een handgeknoopt tapijt. Machinale tapijten zijn herkenbaar aan de franjes, de perfecte,  rechte kanten, de effenheid, de vorm en de gelijkheid van de knopen aan de achterkant. Veel machinale tapijten kunnen een latex rug bevatten, alsook synthetische materialen, waardoor een aangepast wasprogramma aangewezen is.

Machinaal vervaardigde tapijten met synthetische materialen

Synthetische materialen zijn gevoelig. Wie zelf aan de slag gaat met de vlekken op een machinaal vervaardigd tapijt, heeft te weinig kennis om het tot een goed einde te brengen. De kans ontstaat dat je ongewild het tapijt zal beschadigen, dat er vieze geur zal optreden of dat de kleuren vervagen of uitlopen. Ook een plaatselijke ontvlekking is een slecht idee, want het kleurverschil zal er gegarandeerd zijn. Schakel daarom een professional in voor de schoonmaak van uw machinaal vervaardigd tapijt. Zij beschikken immers over een uitgerust machinepark waarmee ze het beste resultaat garanderen. 

Ecologische reiniging van
een machinaal vervaardigd tapijt

Met een grote expertise ontwikkelde ATAR een diepgaande, ecologische reiniging voor alle machinaal vervaardigde tapijten. Geen gedoe met allergieën, aantasting van het tapijt of beschadigingen van de vezels door gebruik van detergenten en zepen. Neen, wij gebruiken enkel een innovatief wasprogramma met de Split-Streamtechnologie, waardoor we er elk tapijt weer als nieuw laten uitzien! 

Uw machinaal vervaardigd tapijt
snel schoonmaken?

Het kan! ATAR is gespecialiseerd in de reiniging van machinaal vervaardigde tapijten en gaat binnen de twee werkdagen aan de slag met uw machinaal vervaardigd vloerkleed. We rekenen daarvoor op diepgaande expertise en onze gemotiveerde medewerkers die u dagelijks de beste service garanderen. 

30 jaar ervaring
Volledig Belgische kwaliteit
Unieke werkwijze
Gemiddeld 600 tapijten per week
Gratis ophaling en levering in de Benelux
Snelle service: in drie tot zeven dagen terug geleverd
Gegarandeerd topresultaat
Ecologisch verantwoord
Hoge klanttevredenheid

Nood aan een grondige schoonmaakbeurt van een machinaal vervaardigd tapijt?

Kies voor zekerheid, veiligheid en een onklopbare service voor de schoonmaak van uw machinaal vervaardigde tapijten. Contacteer ons voor een gratis offerte en binnen de kortste keren is uw  tapijt opnieuw brandschoon.