Welkom bij ATAR:
uw specialist in het verven van lederen zetels!

Bij ATAR zijn we al 30 jaar gespecialiseerd in het herkleuren en omkleuren van alles in leder, of het nu gaat om salons, stoelen, autozetels en zelfs jassen.

Gratis ophaling en levering in de Benelux
Snelle service: in een week terug geleverd
Gegarandeerd topresultaat
Verven van lederen zetels

Onze diensten

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner om uw lederen zetels nieuw leven in te blazen? Hebben ze hun oorspronkelijke kleur verloren of zijn ze beschadigd geraakt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Uw meubels vertrouwt u niet zomaar aan iedereen toe.

Voor het verven van leder bieden we twee soorten behandelingen aan:

Herkleuren van lederen 2-zit

Herkleuren

Is uw lederen salon beschadigt of heeft het leder zijn oorspronkelijke kleur verloren? Met onze herkleurservice brengen we dezelfde kleur terug, met speciale aandacht voor de “versleten” delen. U zult versteld staan van het resultaat. Wacht niet langer en geef uw zetel de verjongingskuur die hij verdient.

Omkleuren lederen zetel

Omkleuren

Wilt je uw zetel een compleet nieuwe look geven? Kies dan voor onze omkleurservice. Ons ervaren team doorloopt verschillende stappen om uw lederen zetel te transformeren naar de kleur van uw keuze. We garanderen een verbluffend resultaat dat al uw verwachtingen zal overtreffen.

Waarom ATAR?

Bij ATAR streven we ernaar om u zoveel mogelijk te ontzorgen. Daarom bieden wij enkele unieke voordelen:

Gratis ophaal- en bezorgservice

Wij halen uw zetels gratis bij u thuis op en leveren ze ook weer kosteloos af. Geen gedoe met transport, wij regelen alles voor u!

Snelle service

We begrijpen dat u uw zetels niet lang wilt missen. Daarom streven we ernaar om uw zetels binnen een week terug te leveren. Zo kunt u snel weer genieten van uw vernieuwde interieur.

Gegarandeerd resultaat

Met meer dan 30 jaar vakmanschap kunnen we een gegarandeerd resultaat bieden. U zult versteld staan van de transformatie die uw lederen meubelstuk ondergaat.

Enkele realisaties

Vraag nu uw offerte aan

Enkele klanten getuigen

Oude opazetel laten wassen. Ze hebben echt prachtig werk geleverd. Zijn blijven wassen tot het in orde was voor hen. Ze hebben hem zelfs bijgeverfd. Blij te weten dat er mensen zijn die trots zijn op hun werk en het belangrijk vinden dat je als klant tevreden bent. Professionele firma, goede communicatie, vriendelijke chauffeur.

– Elke A

Vorige week onze tapijten en zetels laten reinigen door Atar. We zijn zeer tevreden over de service & het resultaat. Zeer snelle reactie op offerteaanvraag, flexibel in het inboeken van de ophaal- en leveringsdatum. Afspraken werden ook mooi nagekomen en het resultaat mag er zijn : Onze licht beige stoffen zetels zijn net als nieuw en ook de geur (hond) is helemaal uit de tapijten.
Bedankt Atar!

– Joris G

We lieten onze lederen zetels herkleuren. Resultaat en kwaliteit overtreffen al onze verwachtingen!

– Laurens H

Zetel laten reinigen

Vragen? Contacteer ons team

Tevreden klanten zijn onze grootste drijfveer. U kan op onze service rekenen van A tot Z. Hebt u vragen over onze werking, de mogelijkheden of wenst u graag een vrijblijvende offerte te ontvangen? Ook tijdens en na uw bestelling blijven wij beschikbaar!

Contacteer ons team dan gerust