Tapijt of zetel laten reinigen in Gent? Bel snel naar ATAR!

Wilt u uw tapijten, zetels of stoelen laten reinigen? Contacteer ons nu voor meer informatie!

09 339 00 61

Tapijt laten reinigen in Gent

Uw Oosters tapijt of een ander tapijt krijgt het soms stevig te verduren. Vuile voeten, enthousiaste huisdieren, gemorste drankjes en etenswaren… Voor u het weet, zijn de vlekken op uw tapijt maar al te zichtbaar. Dankzij de innovatieve technieken en producten van ATAR behoren vlekken en onzuiverheden op uw tapijt al snel tot het verleden.

Onze experts zijn uw aanspreekpunt voor tapijtreiniging in Gent. Wat voor tapijt u ook bezit, hoe delicaat of groot het ook is, onze mensen zorgen voor een vlotte tapijtreiniging volgens de regels van de kunst. Op twee dagen hebt u uw gereinigd tapijt terug, zo weet u zeker dat er geen tussenpersonen aan te pas komen.

Zetel laten reinigen in Gent

Ook uw zetel kan na een tijdje vlekken vertonen. Daar blijft u liever niet mee - of op - zitten. ATAR reinigt zetels in alle vormen, stoffen, materialen en formaten. Lederen bankstel reinigen of stoffen bankstel reinigen? Met de juiste aanpak wordt het een koud kunstje.

Bovendien is uw bankstel reinigen geen tijdrovende klus, waardoor u wekenlang op de grond moet kamperen. Sterker nog: ATAR verzorgt zetelreiniging met levering aan huis, waardoor u na onze snelle doortocht weer met een gerust gemoed in de zetel kunt ploffen. 

Contacteer ons nu voor meer informatie!