ATAR, uw specialist voor zetelreiniging en tapijtreiniging in Geel

Contacteer ons voor het reinigen van uw losse tapijten, zetels of stoelen in Geel!

014 59 37 06

Tapijt reinigen Geel

Vertoont uw dierbare Oosters tapijt vlekken of geuren die u er zelf niet meer uitkrijgt? Of is de geur van eten of van uw huisdier inmiddels tot diep in de vezels van uw tapijt gedrongen? 

Bij ATAR Geel kunt u terecht voor het grondig reinigen van al uw tapijten. Uw vloerkleed of Perzisch tapijt schoonmaken is onze specialiteit.  

ATAR is dé specialist in tapijtreiniging in Geel. Contacteer ons voor tapijtreiniging en wij komen gratis aan huis met optimaal result!

ext here

Type text here

Type text here

Zetel reinigen Geel

Een stoffen bankstel reinigen is niet altijd eenvoudig. Doorheen de tijd kan er heel wat vervuiling ontstaan in uw stoffen zetel. Dan spreken we niet alleen over vlekken, maar ook over geurtjes. Idem voor lederen zetels, die op hun tijd ook een stevige reinigingsbeurt verdienen.

Kortom, welke zetel u ook wilt laten reinigen, bij ATAR Geel voeren we de schoonmaak van uw zetel uit met oog voor detail:

  • zetel reinigen

  • stoffen zetel reinigen

  • lederen zetel reinigen

  • stoffen bank schoonmaken

  • bank reinigen

U wilt uw zetel uiteraard niet te lang missen. Daarom bezorgen wij uw zetel terug aan huis en dit te Geel op twee dagen. Contacteer ons voor meer informatie!

Contacteer ATAR  voor zetelreiniging en tapijtreiniging in Lier!