ATAR: tapijt schoonmaken en zetel reinigen in Aarschot

Contacteer ons voor het reinigen van uw tapijten, zetels of stoelen in Aarschot!

0477 49 93 49

Tapijtreiniging Aarschot

Moet het vast tapijt in uw kantoorruimte dringend nog eens gereinigd worden? Of hebt u genoeg van die ene vuile vlek op dat dure Perzische tapijt? Welke vloerbedekking of vloerkleden u ook bezit, onze experts reinigen het met oog voor detail. We hanteren de beste poets- en reinigingsproducten voor de klus, zodat uw tapijtreiniging bijzonder efficiënt én schadevrij uitgevoerd kan worden.

Een vloerkleed reinigen, een tapijt reinigen schoonmaken? Onze specialisten draaien er hun hand niet voor om. We verzekeren u van een feilloos resultaat en een service waarop u kunt bouwen. 

Contacteer ons voor tapijtreiniging in Aarschot!

Zetelreiniging Aarschot

U denkt goed en lang na voor u een zetel koopt. Het is immers een stevige investering. U bent er dan ook aan gehecht: uw zetel barst immers van de fijne herinneringen. Maar wat als uw favoriete zetel een onaangename geur verspreidt - of erger nog, als hij vol zichtbare vlekken zit? Nieuwe zetel kopen? Nee, hoor. Dat is veel te duur. Zetelreiniging door Atar Tapijt- & Zetelreiniging Aarschot is dan de slimste keuze.

Onze mensen zijn gespecialiseerd in het reinigen van zetels: lederen zetels, stoffen zetels, oude zetels… Dat maakt ons niet uit. Elke opdracht voor zetelreiniging in Aarschot is bij ons in veilige handen:

  • zetel in alcantara reinigen

  • stoffen zetel reinigen

  • lederen zetel reinigen

  • nubuck salon schoonmaken

  • Verven van lederen zetels en stoelen..

  • Reiniging na brand- en waterschade