Reiniging van
katoenen tapijten

Een katoenen vloerkleed is ideaal voor wie een natuurlijke en warme sfeer wil creëren in zijn woning. Zowel in moderne als klassieke woningen, vormen ze een echte eyecatcher. Katoen wordt verkregen uit de katoenplant en is zeer flexibel in gebruik. Het regelt de luchtvochtigheid van een ruimte en neutraliseert geurtjes. Ondanks de flexibiliteit van de katoenvezel, raden wij aan om een katoenen tapijt regelmatig een grondige schoonmaakbeurt te geven. Zo zal uw katoenen tapijt een pak langer meegaan en werkt u de drukpunten die meubels en zware voorwerpen maken op het vloerkleed, makkelijk weg.

Reiniging van
katoenen tapijten

Een katoenen vloerkleed is ideaal voor wie een natuurlijke en warme sfeer wil creëren in zijn woning. Zowel in moderne als klassieke woningen, vormen ze een echte eyecatcher. Katoen wordt verkregen uit de katoenplant en is zeer flexibel in gebruik. Het regelt de luchtvochtigheid van een ruimte en neutraliseert geurtjes. Ondanks de flexibiliteit van de katoenvezel, raden wij aan om een katoenen tapijt regelmatig een grondige schoonmaakbeurt te geven. Zo zal uw katoenen tapijt een pak langer meegaan en werk je drukpunten die meubels en zware voorwerpen maken op het vloerkleed, makkelijk weg.

Piekfijne schoonmaak van elk katoenen tapijt

Warm water, azijn, baking soda … Allemaal handige middeltjes. Toch gebruikt u ze beter niet op uw katoenen tapijt. Katoen kan best wel tegen een beetje water, maar chemische middeltjes zijn af te raden. Met een ecologische reinigingsformule op maat waarin we geen gebruik maken van klassieke zepen en detergenten, gaat Atar aan de slag om uw katoenen tapijt er weer als nieuw te laten uitzien. Daarvoor rekenen we op een op maat ontworpen machinepark dat garandeert dat elke vlek als sneeuw voor de zon verdwijnt. 

Katoenen vloerkleden vergelen makkelijk

Katoen is heel onderhevig aan verkleuring. Zeepresten kunnen achterblijven, maar ook andere reacties op hout of karton zorgen voor een kleurverandering. Wie zelf een tapijt van katoen wil wassen, moet dus heel goed opletten met vergeling. Katoen komt vaak te nat uit de wasmachine, waardoor de meesten het snel droog willen krijgen. Droogt katoen te snel? Dan kan vergeling optreden. ATAR voorkomt dit door het katoenen vloerkleed na het wassen grondig uit te drukken met een aanpasbare drukrol en vervolgens op te hangen in een zone met een aangepaste temperatuur. Op die manier wordt vergeling zo goed als onmogelijk.

ATAR haalt tapijten van katoen op,
maakt ze schoon én levert ze terug

Dankzij de snelle service van ATAR, zien uw katoenen tapijten er snel weer als nieuw uit!

30 jaar ervaring
Volledig Belgische kwaliteit
Unieke werkwijze
Gemiddeld 600 tapijten per week
Gratis ophaling en levering in de Benelux
Snelle service: in drie tot zeven dagen terug geleverd
Gegarandeerd topresultaat
Ecologisch verantwoord
Hoge klanttevredenheid

Nood aan een grondige schoonmaakbeurt van een katoenen tapijt?

Kies voor zekerheid, veiligheid en een onklopbare service voor de schoonmaak van uw katoenen tapijten. Contacteer ons voor een gratis offerte en binnen de kortste keren is uw tapijt van katoen opnieuw brandschoon.