Kies voor een extra beschermlaag voor uw Meubel

Contacteer ons

Waarom uw Bankstel en andere Meubels Impregneren met Nano-Coating

Aangezien u uw bankstel misschien wel het vaakst gebruikt, is het impregneren daarvan met een vuilwerende coating dé manier om de bank te beschermen tegen beschadigingen en vuil. De bank wordt constant bedreigd door drankjes die omvallen, vieze voeten, of zelfs schoenen, op de bekleding, de hond die nog steeds niet doorheeft dat hij niet op de bank mag (of er niets om geeft). Door uw bankstel te laten impregneren door ATAR zit u meer ontspannen voor de televisie!

Hoe Nano-Coating de bekleding van uw Bankstel beschermt

ATAR leer- & textielcoating (nano coating) is een water-gedragen, dus 100% milieuvriendelijk impregneermiddel dat textiel en leer vuilwerend maakt en dat bestand is tegen olie en water. Het product vormt een onzichtbaar, dun laagje om de vezels. Door het waterwerende effect worden vlekken door roet, koffie of rode wijn langzamer in de stof opgenomen en is de kans veel kleiner dat ze sporen nalaten. Deze stoffen glijden gewoon van het oppervlak af. De nano coating is ook bestand tegen chemisch reinigen.

Toepasbaar op Tapijt, Stoffen & Lederen Zetels?

Onze aanpak is zowel toepasbaar op tapijten als op zitmeubels. Onze coating kan niet alleen worden aangebracht van op de fijnste zijde tot de meest belastbare katoen, maar ook op wol, leder, eco leer, suède, alcantara, nubuck & daim!

Wilt u meer weten over onze service in het verven van leder? Contacteer ons nu!